Κι όμως, αυτό το πορτοκαλί εντυπωσιακό πουλί δεν είναι εξωτικό -Είναι γλάρος που έπεσε σε κάρυ

Με μια πρώτη ματιά, ο κόσμος πίστευε ότι επρόκειτο για ένα εξωτικό πουλί με ένα λαμπερό κατακίτρινο χρώμα. Η αλήθεια όμως ήταν πιο αστεία. Στην πραγματικότητα ήταν ένας γλάρος που είχε πέσει μέσα σε κάρυ.Οι περαστικοί κάλεσαν ένα κτηνιατρείο βλέποντας το σπάνιο – όπως νόμιζαν – πουλί στην άκρη ενός δρόμου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μάλιστα, το προσωπικό του κτηνιατρείου δεν ήξερε τι να περιμένει όταν τους περιέγραψαν ένα εξωτικό, πορτοκαλί πουλί. «Αυτή ήταν μία από τις πιο περίεργες καταστάσεις που έχουμε βρεθεί το τελευταίο διάστημα» έγραψε στην σελίδα του στο Facebook το Tiggywinkles Wildlife Hospital.Έπεσε μέσα σε κάρυ και δεν μπορούσε να πετάξει
Σύμφωνα με το κτηνιατρείο στο Μπακινχαμσάιρ του Ηνωμένου Βασιλείου, το πουλί – συγκεκριμένα ένας γλάρος- με κάποιον τρόπο είχε πέσει μέσα σε κάρυ, κάτι που το εμπόδιζε να πετάξει σωστά.
Ο Βίννι, όπως ονομάστηκε ο γλάρος, είχε μια «έντονη οσμή» αλλά κατά τα άλλα ήταν υγιής. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν ένα μπάνιο. Τελικά, οι διασώστες του κατάφεραν να το καθαρίσουν μετά από μάχη που έδωσαν μαζί του προκειμένου να το βάλουν σε μπανιέρα.

Τώρα που είναι πλέον καθαρός και λευκός και πάλι, θα είναι σύντομα έτοιμος να πετάξει ξανά προς την ελευθερία αρκεί να μην πέσει πάλι πάνω σε πιάτα με κάρυ.

Διαβάστε επίσης

Σχετικά με τον συγγραφέα: SKOUPANEWS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *