Χανιά: Ομιλία του Μ. Σφακιανάκη για τους κινδύνους του ίντερνετ

52
SHARES
230
VIEWS

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων όλων των δημοτικών σχολείων Ακρωτηρίου διοργανώνουν την ενημερωτική εκδήλωση με στόχο να μάθουν οι συμμετέχοντες πώς μπορούν να προστατέψουν τα παιδιά τους.

Νεοι όροι έχουν μπει στη ζωή των παιδιών μας τα τελευταία χρόνια, με τη διάδοσή του Internet και τη χρήση του ηλεκτρονικού υπολογιστή. Μπορουν να γίνουν επικίνδυνοι και βρίσκονται πολύ κοντά στα παιδιά μας.

Αυτό βέβαια σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι πρέπει να τα αποτρέπουμε από το να τους χρησιμοποιούν απλά πρέπει να κατέχουμε τις απαραίτητες γνώσεις για να τα προστατέψουμε.

Μια ομιλία που δεν πρέπει να χάσει κανείς, από τους πλέον ειδικους στον χώρο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα πραγματοποιηθεί στο Mega Place στις 27 Φεβρουαρίου στις 18.00, με θέμα “Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουν οι χρήστες του διαδικτύου για να αποφύγουν διαδικτυακές κακοτοπιές”. Ομιλητές θα είναι ο αντιστράτηγος ε.α. ειδικός ερευνητής, αναλυτής Ηλ/κών Εγκλημάτων, Ιδρυτής και Πρόεδρος του CSI INSTITUTE, Μανώλης Σφακιανάκης και η κλινική εγκληματολόγος, σύμβουλος ψυχικής υγείας, Καλλιόπη Ιωάννου.

Related Posts

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

I agree to the Terms & Conditions and Privacy Policy.

ADVERTISEMENT

Recent News

ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT